Küçük Kardeşlerimizden Okulumuza Ziyaret

Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında,  22.05.2017 Pazartesi günü Şehit Volkan Alıcı Orta Okulu öğrencilerine okulumuzda “Meslek Tanıtım Etkinliği” düzenlenmiştir. Meslek Seçiminin önemi, en iyi meslek hangisi, meslek seçiminde kimlerden yardım alınabileceği, meslek seçiminde İlgi alanları ve Değerlerimiz hakkında dersin sorumlu Öğretim Görevlisi Musa Acar tarafından bilgiler verilmiştir. Daha sonra bireylerin gelişimine katkı yapması düşünülen kısa animasyon ve filmler izlettirilmiştir. Belediye Başkanlığı yapmış, şuan Ankara Büyükşehir Belediyesinde Meclis Üyeliği görevi olan ve özel sektörde iş adamı unvanı ile tanınan Yerel Yönetimler Bölümü öğrencilerimizden,   İhsan ÖZCAN katılımcılara, Belediye Başkanlığı, Belediye Meclis Üyeliği ile özel sektör iş tecrübelerini aktararak, etkinlikte kalıcı bir farkındalık oluşturulmaya çalışılmıştır.

Misafir öğrencilere, üniversite içerisinde yer alan derslikler, kütüphane,  kantin, yemekhaneyi öğretmenleri eşliğinde gezmeleri sağlanmıştır.  Gelen misafir öğrencilerimiz en çok kantinimizi sevdikleri gözlenmiştir. Hayırsever bir öğrencimiz tarafından gelen çocuklara kantinden istedikleri bir şeyi almaları sağlanarak, çocuklar mutlu edilmiştir.

Saat 12.00 ile 13.00 arasında Topluma Hizmet Dersini alan öğrencilerimiz, gelen misafir öğrencilere kendi elleri ile ücretsiz yemek servisi yaparak, misafirlerimizi hakkıyla ağırlamışlardır. Yemek ikramında katkısı olan diğer öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Hava muhalefetinden dolayı yapılması planlanan diğer etkinlikler, Gençlik Merkezi’nin desteği ile Gençlik Merkezi salonunda yapılmıştır. Öğrenciler, basket, voleybol, çuval yarışı, balon patlatma, müzik eşliğinde sandalyeye oturma yarışması gibi etkinlikler ile program sonlandırılmıştır